GYORSSZOLGÁLAT, LAKÁSELOSZTÓ JAVÍTÁS

VILLANYSZERELŐ

 

 

Garázskapu, kerti kapu elektromos kiépítése, telepítése

 

 

 

 

 

 

Villanyszerelés gyorsszolgálat, kapcsolótábla, biztosítótábla javítása, cseréje

Villanyszerelőink az alábbi szereléseket vállalják:

Hibaelhárítás, villanyszerelés gyorsszolgálat

Lakáselosztó javítása, cseréje

Szerelvények, kapcsolók, lámpák bekötése

Klíma betáp vezeték kiépítése

Thermosztát kiépítése, bekötése

Kaputelefon cseréje, kiépítése

Mindannyiunk számára döntő jelentőségű, hogy a háztartásunkban felbukkanó hibajelenségek elhárítása minél előbb megtörténjen, főleg olyan jellegű problémák esetében, amik több területre is kihatnak. Az egyik ilyen központi kérdéskör a villany, és magával a villanyszereléssel kapcsolatos azonnali segítségnyújtás. Az ok igen egyszerű. Manapság majdnem minden használati eszköz, - legalábbis a leggyakrabban igénybevettek - működése elektromos áramhoz kötött, éppen ezért a teendők zavartalan elvégzéséhez szükséges a folyamatos áramellátás, és persze emellett magának a villanynak a megléte és funkcionalitása és nélkülözhetetlen.

Kifejezetten erre a célra létesültek az úgynevezett gyorsszolgálatok, ahol a nap 24 órájában bármikor elérhetők a megfelelő szakemberek, akik készséggel állnak a hibabejelentők szolgálatára. A gyorsszolgálat munkatársai különféle feladatokat látnak el, köztük kapcsoló – és biztosíték táblák javítását és cseréjét is.

A biztosíték táblák esetében a hibát okozhatja a réz és alumínium vezetők pontatlan csatlakoztatása, ami bizonyos idő elteltével akár tüzet is eredményezhet. Alulméretezett kötések, laza csavarok egyaránt indukálhatnak kisebb-nagyobb károkat, illetve az idő múlásával „elhasználódott”, korszerűtlen automata biztosíték is kellemetlen perceket idézhet elő, jobb tehát minél előbb megvalósítani a szükséges javításokat. A gyorsszolgálat mindig rendelkezésünkre áll.

 

 

Panel villanyszerelés

Gyorsszolgálat

Villanytűzhely javítás

 

 

Villanytűzhely javítás

Főzőlap, fűtőbetét javítása, csereje. Új villanytűzhely bekötése, beüzemelése. Hőtárolós kályha, cserép kélyha javítása, karbantartása, bekötése, beüzemelése.

 

Villanybojler szerelés

Hajdú, Isea, Oceán, Tátramatt, Junior, Ariston, vízkőtelenítése, tisztítása, karbantartása, elektromos hibák javítása, készülékcsere. Használt, felújított bojlerek értékesítése, garanciával. Igény esetén az új készüléket kiszállítjuk, beszereljük!

 

 

 

 

 

 

 

Fábián Zsolt Villanyszerelő mester

 

Hibabejelentés: 0630-9346473

Ajánlatkérés: profiszerelo@gmail.com