Panel villanyszerelés, családi ház elektromos hálózat szerelése

PANEL VILLANYSZERELÉS

KAPUTELEFON SZERELÉS

RIASZTÓ SZERELÉS

 

 

Riasztó hálózat szerelése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lakás, ház, elektromos hálózat szerelése, felújítása

Villanyszerelőink az alábbi szereléseket vállalják:

Panel lakás teljeskörű villanyszerelése

Tégla építésű lakások elektromos hálózat felújítása

Risztó hálózat kiépítése

Tévé, telefon, internet hálóhat kiépítése

EPH földelés kiépítése, jegyzőkönyvezése

Kaputelefon hálózat kiépítése társasházakban

Legyen szó családi házról, panellakásról vagy társasházról, egyaránt fontos, hogy az építményben található elektromos hálózat kellően biztonságos és megfelelően kiépített legyen. A párhuzamosan kapcsolt elektromos berendezések előnye, hogy áganként „megszüntethetők”, működésük tulajdonképpen egymástól függetlenül is biztosított, ami nagy könnyebbséget jelent egy-egy javítás, szerelés, illetve felújítás alkalmával.

A megfelelő gondosság és szakértelem a munkafolyamat elengedhetetlen feltétele, hiszen enélkül nem csupán saját testi épségünket veszélyeztetnénk, hanem a lakóépület stabilitását is.

Az elektromos hálózat legfőbb részei a mérőóra és a főbiztosíték, melyeken keresztül az elektromos energiafogyasztás mérése és az elektromos áram működése történik. Az egyes biztosítékok adják a lakóépületek védelmének alapjait, így meghibásodásuk orvoslása azonnal javasolt. A hőhatás következtében fennáll a tűz keletkezésének veszélye, éppen manapság elsősorban automata biztosítékokat használnak, melyek a szerelést követően gond nélkül visszakapcsolhatók.

A rossz állapotú elektromos vezetékek cseréjét indokolt minél előbb elvégezni, s nem csupán a konnektorok, hanem a külső burok vonatkozásában is. Állapotfelmérés, kisebb helyszíni bontások, rendszerről történő lekötés vagy éppen „csőbe húzott” szerelés mind-mind az elektromos hálózat felújításának részét képezik. A biztonságos otthon egyik mérvadója a megfelelő körültekintéssel kiépített és szükség esetén javításra kerülő elektromos hálózat.

 

 

Panel villanyszerelés

Gyorsszolgálat

Villanytűzhely javítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fábián Zsolt Villanyszerelő mester

 

Hibabejelentés: 0630-9346473

Ajánlatkérés: profiszerelo@gmail.com