Villanytűzhely szakszervíz

VILLANYTŰZHELY

JAVÍTÁS

BEKÖTÉS

SZERELÉS

BEÜZEMELÉS

 

Az alábbi villanytűzhelyek szeríze

Samsung, Mora, Vesta, Whirlpool, Zanussi, Delton, Daewoo, Electrolux, Elin, Elekthermax, Fagor, Gorenje, Indesit, Lehel, Liebherr, LG, Louis Axton, Pelgrim, Ardo, Ariston, AEG, Beko, Bosch, Candy,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villanytűzhelyek javítása, szerelése, bekötése, üzembe helyezése

Villanyszerelőink az alábbi tűzhely szereléseket vállalják:

Villanytűzhely bekötése, kiépítése

Régi fözőlapok cseréje

Fűtőszálak cseréje

Kerámia lapok cseréje

Hőfokszabályzó csere

Vezérlő panel javítása vagy cseréje

 

A tűzhelyek, és elsősorban a villanytűzhelyek a háztartások fő tartozékait képezik, melyek bekötése és üzembe helyezése korántsem egyszerű feladat. Biztonságtechnikai ismeretek nélkül életveszélyes lehet egy-egy szerelési folyamat is, így mindenképpen javasolt szakember segítségét kérni. A szakszerű beüzemelés könnyen és gyorsan megoldható a szükséges ismeretek birtokában, mely elsősorban a vezetékekre és az elektromos tűrőképesség kapacitására vonatkozik. A garancia jegy biztosítja minden egyes ügyfél számára, hogy megbízható és profi segítséget tudhat a háta mögött.

A villanytűzhely bekötését csak és kizárólag villanyszerelő végezheti, ezért erre érdemes odafigyelni, mielőtt hozzálátnánk bármilyen munkálathoz. Abban az esetben, ha a kábelezés terén szembesülünk a megfelelőtől eltérő „kialakítással”, akkor a vezetékek cseréjével, illetve a potenciális áramkör kiépítésével korrigálhatjuk a felmerülő kellemetlen szituációt.

Habár „klasszikus” konyhai berendezésről beszélhetünk, azt érdemes szem előtt tartanunk, hogy egyes szerelési műveleteket feszültség alatt lehetséges elvégezni, így nagyon fontos az elővigyázatosság és a körültekintés. Bizonyos esetekben még a külső burkolat megbontására is szükség lehet. Az apróbb javítási munkálatok során többnyire a villanytűzhely alkatrészei kerülnek górcső alá. Fázisceruza és csavarhúzó azonban mindig legyen kéznél, hogy villanytűzhelyünk a lehető legrövidebb idő alatt működésbe lendülhessen!

 

 

Panel villanyszerelés

Gyorsszolgálat

Villanytűzhely javítás

 

 

Villanytűzhely javítás

Főzőlap, fűtőbetét javítása, csereje. Új villanytűzhely bekötése, beüzemelése. Hőtárolós kályha, cserép kélyha javítása, karbantartása, bekötése, beüzemelése.

 

Villanybojler szerelés

Hajdú, Isea, Oceán, Tátramatt, Junior, Ariston, vízkőtelenítése, tisztítása, karbantartása, elektromos hibák javítása, készülékcsere. Használt, felújított bojlerek értékesítése, garanciával. Igény esetén az új készüléket kiszállítjuk, beszereljük!

 

 

Fábián Zsolt Villanyszerelő mester

 

Hibabejelentés: 0630-9346473

Ajánlatkérés: profiszerelo@gmail.com